keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Kuten moni saattoi arvata...


Kuten moni varmaan arvasi, tämä tarina on tullut päätökseensä. Mulla oli paljon ideoita jatkolle, mutta alkoi tuntua raskaalta tehdä niin monta osaa ja pelkäsin että tarina toistaisi itseään. Tietokoneeni hidastui hidastumistaan ja lopetin Simsin pelaamisen aika pitkäksi aikaa, ja kun koneeni oli kaatua, päätin poistaa kaikki simssit. Olen katunut sitä muutaman kerran, mutta olen vielä ajatellut, että koska simit ovat tallella, voisin ehkä jatkaa vielä. Eipä jotenkin tunnu silti hyvältä alkaa asentaa sims-lisäosia uudestaan, kun kone vain hidastuisi uudelleen ja sims 3 jäisi taas ilman pelaajaa. Tavallaan oon vihainen itselleni, koska intin pitkään, että tämä tarina ei jää kesken vaikka kiinnostus lopahtaisi!!!
No, tässä sitä ollaan. Ehdin kuitenkin joskus kauan aikaa sitten kuvata seuraavaa osaa ja mulla on siitä aika paljon kuvamateriaalia. En ollut ihan varma miten lopulta toteuttaisin osan, mutta voin selittää nyt ajatuksiani. Toivottavasti lukijat kuitenkin ymmärtävät miksi lopetan tämän tarinan nyt tähän ja ovat tyytyväisiä näihin Slices of Happiness:in viimeisiin hetkiin.

(huom! En aio kuitenkaan poistaa blogia, että jos jotakuta kiinnostaa lukea vanhoja osia, niiden pitäisi täältä löytyä ) 

Huomaan muuten kun luen vanhoja osia, että kuinka paljon ajatusmaailma on muuttunut. Olin tarinan aloittaessani innokas 12-vuotias ( muistaakseni ) ja nyt olen 15 vuotta vanha. Eli jos tuoreimman tekstin (ja tarinan) laatu on hieman kyseenalainen, se on varmasti ensimmäisissä osissa vieläkin naurettavampi. (:

***



Eli mun piti kuvata kohtaus vielä Bridgeportissakin, mutta en sitten saanut sitä aikaseksi. Se olisi tullut alkuun. Eli siis Grace ja muutama työkaveri olisi saanut jonkinlaisen työtehtävän ( Grace on töissä markkinointi-alalla,  joten ajattelin esim. että he menisivät pariksi päiväksi hotelliin, jonka kanssa aikoivat tehdä yhteistyötä tms. Tää oli vielä vähän hämärän peitossa. ) ja matkustaisivat muutamaksi päiväksi vähän etelämpään, johonkin matkakohteeseen tekemään sopimusta edellä mainitun hotellin kanssa.



Perillä he saivat lämpimän vastaanoton hotellin omistajalta ( jonka vaatteisiin en jaksanut panostaa ).




Odotellessa avainkorttien saamista, Grace ja Ryan juttelivat ( ehkä jotenkin flirttailevasti ) ja työkaveri Isabelle, joka oli ollut ihastunut Ryaniin jo pitkän aikaa ( asiasta mainittiin muistaakseni osassa 8 ) pisti merkille heidän hyväntuulisuutensa eikä ollut liian iloinen asiasta.



He saivat hieman vapaa-aikaa, jonka aikana he menivät altaille ja Isabelle alkoi puhua Ryanista.




Isabelle väritti kertomustaan hänen ja Ryanin suhteesta ja lämpimistä väleistä, ja Gracea huvitti. 



Työ-illallisen jälkeen Grace meni hakemaan hotellin baarista juotavaa, koska halusi rauhoittaa hermojaan. Hän ei halunnut myöntää olevansa korviaan myöten rakastunut Ryaniin, koska se ei olisi reilua Beniä kohtaan. Eikä hän ollut sellainen ihminen ( lue: sim ), joka jättäisi jonkun toisen miehen vuoksi. 

 ´
Grace huomasi Ryanin ja päätti, että olisi tärkeää jutella, ihan vain selvittääkseen asioita.


He keskustelivat nykytilanteestaan eikä kummallakaan ollut lopulta paha mieli. He sopivat voivansa olla ystäviä.



Myöhemmin Ryan kumminkin koputti Gracen huoneen oveen ja kertoi avoimesti tunteistaan. Hän ei halunnut valehdella, vaikka olisikin itsekästä pyytää Gracea jättämään Ben.


Grace tunsi jostain syystä helpotusta ja tiesí kenen luo hänen sydämensä halusi. ( runollista, vai mitä? (: )



Tietenkään Grace ei voinut vastustaa kiusausta odottaa siihen asti kunnes oli eronnut Benin kanssa. Ympäristöhän oli hirmu romanttinen ja kaikkea. Ja täytyyhän draamaa olla.




Aamulla Isabelle tuli hakemaan häntä yllättäen kaupungille, ja sattui kuin sattuikin näkemään Ryanin suureksi pettymyksekseen puolialastomana Gracen huoneessa. Siis voiko kliseisempää kohtausta olla?



Isabellen lähdettyä Grace ja Ryan keskustelivat vakavasti suhteensa tulevaisuudesta. TAAS. Muistutan että tämä osa oli vielä hiomaton timantti.



He päätyvät lopulta siihen, että heistä tulee pari!!!!! Ihanaaaaaa!!! Vai mitä?



En voinut vastustaa kiusausta laittaa tää kuva näiden ah-niin-virallisesta bisnesillallisesta.





Jokin kertoo mulle että toi hotellinjohtajakin pitää näkemästään...


Ja, koska draamaa ei voi koskaan olla liikaa, Grace olisi kotiin päästyään todennut olevansa raskaana. Ja tietenkin lapsi on sitten Benin, koska hänen kanssaanhan Grace on pelehtinyt  koko syksy-talven ajan


OMG! Mikä nyt eteen! Tästä olisi saanut kehiteltyä vaikka mitä, mutta se olisi vienyt vielä monta osaa, ja julmuuttani olisin joutunut luultavasti jumalahahmona aiheuttamaan Gracelle keskenmenon, sillä sims3-vauvat eivät ole tarpeeksi aitoja silmääni koska niillä ei ole jalkoja eikä niitä voi pukea...

***
Tässä vielä kaunis kuva Ryanista...


Sanokaa että se on ihana!!! ( Siis simiksi ) 


***

Antaisin vielä sellaisen vinkin, että jos tiedät ettet ole kovin pitkäjänteinen ja koneesi on melko vähämuistinen läppäri, mutta haluat silti kovasti aloittaa tarinan, kuvaa mieluiten koko tarina etukäteen  ( jos  se ei siis ole mielettömän pitkä ) ja katso jaksatko oikeasti saattaa sen loppuun tai bugittaako pelisi paljon. Silloin voit olla ainakin varma ettei tarinasi saa näin ikävää päätöstä...


2 kommenttia:

  1. Harmi, että tää loppuu. :(
    Mut ymmärrän, että et haluu jatkaa. :3

    VastaaPoista
  2. Ääh, harmi tosiaan :( mutta no, olihan se odotettavissa kun viime postauksesta oli ikuisuus. Voin varmaan poistaa linkkilistastani? (siivoilen sieltä loppuneita tarinoita jne)

    VastaaPoista