maanantai 4. maaliskuuta 2013

Osa 5. Muutoksia

Moi! Sori, mulla on nyt kestänyt ihan tosi kauan tehdä uutta osaa, mutta tässä se vihdoin on. (: Mulla oli koko syksyn sellanen tauko koko simssistä, ehkä olin kyllästynyt tai jotain. Mutta oon kattonut ihan hirveen määrän leffoja ja sarjoja yms. joten olen inspiroitunut oikein urakalla. Ja vihdoin olen saanut jonkinlaisen käsityksen mihin tää tarina vie, ja vähän jotain jännitystä... (: Mutta menkääs lukemaan!

***


Ajan pitkin autioita katuja seitsemän aikaan. Linnut visertävät ja oravatkin ovat kömpineet ulos koloistaan. Radiossa soi K´arman uusin hitti. Laulan sen mukana. Se on aika tarttuva.


Ihmettelette varmaan mitä on tapahtunut tässä välissä. No, kyllähän minua vähän harmitti ettei Ben ollut kertonut minulle mitään taustastaan, ja sain kuulla asiasta joltain hemmetin paparazilta, mutta ymmärrän häntä. Ben oli pyytänyt minut luokseen  LA:han selvittämään asioita. Hän antoi minulle jonkun osoitteen, ja olen nyt vuokrannut auton, todella vanhan sellaisen, jolla huristelen kohti määränpäätä.


Saavun pihalle, joka ei näytä yhtään kodin pihalta.Keski-ikäinen nainen, ( Ainakin oletan niin ) avaa oven ja kipittää rappuset alas." Oletko sinä Grace? " nainen kysyy hieman väsyneen oloisena. " Olen " vastaan naiselle ystävällisesti.


" Nimeni on Lena Paisley, ja olen Benjamin Vancen manageri. "


" Seuraa minua " nainen kehottaa.


Seuraan häntä sisälle, ja paikka osoittautuu jonkinlaiseksi salongiksiSaavun yhden peilin eteen, ja toinen naisista katsastaa minut päästä varpaisiin. 


" Hei, nimeni on Grace Murray." Sanon niin ystävällisesti kuin pystyn. Itse asiassa koko tilanne on hämmentävä. Salonki? Mitä ihmettä, missä Ben on?


" Päivää kultaseni, ihmettelet varmaan missä olet ja miksi, joten valaisen hieman asiaa. Aiomme tehdä sinulle muodonmuutoksen." nainen sanoo käheällä äänellä, väkinäisesti. 


" Saanen esitellä itseni, olen Barbra Folkes, yksi Calibanian arvostetuimmista stylisteista, ja yleensä stailaan vähän... tunnetumpia henkilöitä, mutta poikkeus vahvistaa säännön. " nainen ilmoittaa hieman turhautuneena.


"Tästä tulee vielä pitkä päivä. Huoh. Otetaan mitat ja joku saa luvan viedä ne yläkerran ompelimoon."

***


" Mitäs tehdään? " Kurt-niminen kampaaja kysyy


Olen avaamassa suutani, kun Barbraksi itsensä esitellyt nainen sanoo " Täydellinen muodonmuutos. Meidän täytyy päästä noista teinitytön hiuksista eroon. "


Huoh, mitähän tästäkin tulee. Olen kyllä samaa mieltä, jotain hiuksilleni voisi tehdä, mutta että teinitytön hiukset? 


 "Ilmoita kun olette valmiita. "

 *** 

Monen tunnin jälkeen "muodonmuutos" on valmis.
Ainakin meikkiä tuntuu olevan kilotolkulla.Minulle esitellään oma " personal stylistini " Savannah, nuori, aloitteleva stylisti, joka tulisi kuulemma shoppailemaan kanssani, auttaisi laittamaan hiukseni ja valitsisi minulle vaatteita haastattteluihin yms. Eiköhän tämä ole jo vähän liikaa, eihän Ben nyt sentään mikään rocktähti ole, mutta mistäpä minä tietäisin, Vicessa kasvanut nuori tyttönen, joka ei mitään seurapiireistä tiedä.


 " Lähdemme shoppailemaan huomenna, tulen hakemaan sinua kahdeltatoista " Savannah sanoo pehmeällä äänellä. Hän vaikuttaa ihan mukavalta, ehkä hänestä voisi tulla ystäväni, ken tietää? 

***

Stailaamisen jälkeen minut viedään autolla jollekin ostarille, Starbucks-caféhen haastatteluun. Minun kannattaisi kuulemma hieman selventää asiaa roskalehdille ennen kuin ne keksivät jutun omasta päästään. Varsinkin ulkona on kovin kuuma, joten olen huojentunut päästessäni kahvilan ilmastoituihin sisätiloihin.


"Nimesi on siis Grace Murray, ja olet 19 vuotta vanha, olenko oikeassa? " toimittaja Chelsea Chang kysyy kirkkaalla äänellään.

 " Olen itse asiassa 24, ja en haluaisi että sukunimeni tuodaan esille, ihan perhettänikin ajatellen.


" Ymmärrän. Nyt kysyn sinulta muutamia rutiinikysymyksiä, okei? "  "Okei "


" Tapasitte siis Positanossa, ettekä tunteneet toisianne ennen sitä? " Chelsea kysyy.  " Totta " vastaan. Tämä on kyllä aikamoinen kuulustelu. Onneksi sentään ympäristö on rento.


" Miten tapasitte ? " " Ben tarjosi meille kyytiä huoneistollemme " vastaan. " Miten kuvailisit suhdettanne ?" hän kysyy. " En ota kantaa. Se on minun ja Benin välinen asia. " 


"  Selvä... Oletko jo tavannut vanhemmat ja asutteko yhdessä? "  " En ole tavannut emmekä asu yhdessä. " " Miten suhtaudut julkisuuteen? " " En oikein tiedä. Olen hämmentynyt ainakin. Ja on se aika ihmeellistä että ihmiset tuijoittavat kadulla ja miettivät missä ovat minut nähneet. " vastaan ja alan jo kyllästyä. Ajatukseni alkavat harhailla.


" Neiti Murray? " Chelsea toistaa. " Ai mitä? " kysäisen hieman nolona. 


" Minkälaisia etuja olet saanut seurustellessasi Benjamin Vancen kanssa? " hän kysyy " Mitä tarkoitat? " " Etuja? Rahaa, vaatteita , tavaroita, alennuksia? " " Mitä? En ole mitään tavaroita saanut. Enkä tarvikaan. Nämä vaatteet sain tänään, mutta en muuta. Tai itse asiassa, ehkä jotain meikkejä, mutta ei muuta. "


" Onko Benjamin hyvä sängyssä? " Chelsea kysyy yhtäkkiä. Mitä ihmettä? Tällaistako tämä aina on?  
" Se on yksityisasia. Minkä takia te sen haluatte tietää? " " Lukijat ovat uteliaita. Kunhan kysäisin " Chelsea sanoo hieman vastahakoisesti.


" No mutta kiitos haastattelusta, tämä taitaa olla tässä " hän sanoo ja nousee ylös. Vedän tekohymyn kasvoilleni ja olen vain helpottunut että pääsen täältä pois.


***

Vihdoinkin minut viedään Benin luokse. Talo on aivan järkyttävän kokoinen.


Hän avaa oven ja vetää minut syliinsä.


"Minulla on ollut kauhea ikävä" Ben sanoo ja tunnen sydämeni sulavan. Hän on vain niin ihana ja varsinkin hänen suklaanruskeat silmänsä ovat vievät jalat alta.


" Niin minullakin sinua " vastaan.


Seisomme vain siinä ja tuijotamme toisiamme hetken.


 ***

Menimme vaatteiden vaihdon jälkeen Benin takapihalle, joka muistuttaa enemmänkin uimalaa. Lämpöä on vielä jonkin verran vaikka kello onkin jo kuusi. Pihalla on kuitenkin pieni viileä tuulenvire, jonka takia en uskaltaudu uimaan.


" Tule nyt Grace! " Ben kehottaa. " Se on kylmää. " vastaan. " Eihän ole, se on lämmitetty. Se on melkein lämpimämpää kuin ilma." hän naurahtaa.


Menen altaan reunalle, ja hän ottaa kädestäni kiinni.


" Ei, ei! Haluan mennä rauhassa uimaan. " nauran.


 Hän vetää minut silti veteen, ja se on itse asiassa aika lämmintä.


***
" Mites on päivä mennyt? "  Ben kysyy kun pesen hampaita. " Ihan hyvin. Aika aikainen herätys oli kyllä, mutta nukuin koneessa sen pari tuntia. Siitä haastattelusta en tosin pitänyt. "  " Miksi? " Ben ihmettelee. " Se kysyi aika henkilökohtaisia kysymyksiä." vastaan. " Niin kuin mitä? " Ben kysyy.
 " No... Se halus tietää ootko sä hyvä sängyssä "


" No mitä sä vastasit ? " Ben virnistää.
***
*Kännykkä soi*"Joo, oon edistynyt. Kyllä.  Ei se arvaa mitään. "


" Se on nyt täällä, mutta luulen ettei se oo vielä valmis. "


" Selvä. Parin viikon päästä. Okei? "

*** 

Siinä oli nyt se osa. Jatkoa tulossa. Alotan kuvaamisen nyt heti. (: Kommentoikaa mitä piditte ja levittäkää tietoa uudesta osasta (: 

6 kommenttia:

 1. Wow, mikä osa! Tosi hyvä :)Odotan innolla jatkoa ja jätit ihan vaan vähän jännään kohtaan :))

  VastaaPoista
 2. Uusi osa ja minkälainen! Wow! Nyt sitä jäi kieli pitkällä odottamaan, että mitä jatkossa tapahtuu ja mitä olet keksinyt. Toivottavasti inspiraatio säilyy ja toivottavasti kommentti tällä kertaa tulee läpi =)

  VastaaPoista
 3. Luin kaikki osat kerralla. :) Hyvä tarina ja hyvä oli tämäkin osa. Jätit jännittävään kohtaaan, täytyy sanoa. :D Grace on kaunis. Hiukset ovat upeat stailauksen jälkeen! Benin hiukset ovat myös kivat. Linkitin tämän sivulleni. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos kaikille! ja Arya: kiitos että linkitit! Haluaisitko että linkittäisin jonkun/kaikki blogisi tänne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan se ihan mukava jos linkität. :) Laita vaikka kaikki saman tien, jos ei käy liian tuskaiseksi. :D Tosin voi olla että yksi tarinoistani lentää mäkeen bugituksen vuoksi, nimittäin Twinbrookin naiset... Mutta, kaikin mokomin kaikki vaan, linkitä! :p

   Poista
 5. Vanha sanonta sanoo: Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja viimein minä sitten tämän luin, ja vielä vain kuukauden myöhässä! Joka tapauksessa, minäkin toivon että inspiraatiosi pysyisi ja tarinasi saisi pian jatkoa! Nyt ei ajatus kyllä kulje yhtään, mutta hienoa työtä kaiken kaikkiaan! Mutta niin, jään odottelemaan jatkoa ja toivon taas jonain päivänä pääseväni seuraamaan sivusta tekoprosessia (jos toi nyt on edes oikea sana sille miksi sitä kutsutaankaan). Lopuksi kysyisin vielä, että mitkä lisäosat sulla onkaan asennettuna? Ja nyt lopetan ennen kuin menee yhtään sekavammaksi...

  VastaaPoista